Tijd Bloggers

Time

Schrijf  jij ook op een of ander moment door of over Tijd of ben je  anderszins bloggend over wat je bezighoudt, dan zie ik jouw link daarnaartoe  graag hier terug. Zo kan je hier ook anderen terugvinden(of misschien geheel onverwachts jezelf ) die dat doen!

 

Advertenties

10 reacties on “Tijd Bloggers”

 1. Elja Daae schreef:

  Wat een goed idee! Ik houd een lijst van iederedagbloggers bij in Twitter: https://twitter.com/#!/Elja1op1/iederedagbloggen. En ik ben van plan de komende tijd de site http://www.iederedagbloggen.nl live te zetten en in te richten zodat iederedagbloggers elkaar daar kunnen vinden, en inspiratie op kunnen doen (ben nog even aan het nadenken hoe dat vorm moet krijgen). En inderdaad, jezelf niet onder druk zetten hoor!! Gewoon doen wat goed voelt 🙂

 2. petepel schreef:

  Heel erg leuk dat je weer begonnen bent, Caro.

  Zelf ben ik sinds vorig jaar november met een wekelijkse update begonnen over een soort van veranderingsproces bij mezelf na een workshop met het thema ‘veranderen’ als onderwerp:
  http://www.petepel.nl/2011/11/13/making-the-difference

  En sinds 23 december heb ik me aangesloten bij de #iederedagbloggers en opgeroepen om ook het bloglezen bij elkaar niet te vergeten: http://www.petepel.nl/2011/12/23/iedere-dag-bloglezen

  Door het bij elkaar langsgaan stimuleren we elkaar hopelijk ook op de momenten dat we het eventjes wat moeilijker hebben om een dagelijks blog te produceren.

 3. Steven Gort schreef:

  Sinds jan hoor ik ook bij het groepje dat dagelijks blogt en bij elkaar langs gaat zo nu dan voor reactie en stimulans. Ik heb een blog met tijd als thema: http://socialgort.wordpress.com/2012/01/11/ik-doe-niet-meer-aan-meer-voor-minder/

 4. @henk038 schreef:

  Blog niet elke dag maar wel behoorlijk regelmatig (afgelopen jaar ca 1 keer per 3 dagen), als startende blogger nog niet zo gek vond ik.

  Blog over van alles. Over wat ik meemaak qua ontwikkeling (tijdelijk uit de running, weer fris in t hoofd worden), over muziek, over online actief zijn, over boeken, etc. Waar ik maar tegenaan loop.

  Henk038.wordpress.com

  Groeten, henk

 5. Emile schreef:

  Ik vind het lastig om met regelmaat te bloggen. Toch is het een vorm die me boeit en voedt. Ik besluit om mijn ‘onderweg’ blog weer te activeren. Onderweg met een pionier en zoeker naar wat wél kan. Over loslaten en ervaren wat er met de ruimte gebeurt. Over veranderen. Over het werkelijk keuzes in daden omzetten die bij passen bij hoe ik wil leven… en de gevolgen daarvan.
  Reizen in gedachten, reizen in tijd. Reizen in de fantasie en realiteit van alledag.

  http://onderwegzijn.wordpress.com/

 6. Goed om te horen Emille, ik ga je volgen! Heb je op Twitter #blogpraat al ontdekt?

  • Emile schreef:

   Ja, heb #blogpraat ontdekt. Merk dat ik behoorlijk informatie-uitgeput ben, maar is best de moeite waard. Hoe doe jij dat met al die infoverwerking?

 7. Laura schreef:

  Ik probeer iedere ochtend mijn 3 ‘Mornibgpages’ te schrijven in ongeveer een half uur soms 45 min en heb daar vorige maand ook een blogpost over geschreven: http://www.lovestrong.nl/?p=47
  Tijdens het bloggen schrijf ik ook zo vrij mogelijk maar probeer ik me meer bij 1 thema te houden.. Mooie term modder-roeren!
  Lieve groet, Laura

 8. Huub Koch schreef:

  Al jaren blog ik op Zichtbare Zaken Weblog http://www.zichtbarezaken.nl/weblog over alle Zichtbare Zaken die me boeien en bezighouden!

 9. Emile schreef:

  De blog op http://onderwegzijn.wordpress.com/ houd ik nauwelijks meer bij.

  Kijk en link aub op http://www.emileoudewolbers.nl/blog/


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s