Eén Klootzak Opgepakt

Carmina Burana ~> Ik kan mijn stokpaardje van dit moment, mijn detox, fijn kwijt in de rubriek ‘Doe S Gezond’ in het online magazine The S Word, maar er is natuurlijk in het dagelijks leven weinig anders wat me op dit moment zo bezig houd als dat. Een heel programma inregelen heeft nu eenmaal behoorlijk wat voeten in de aarde en tijd en aandacht nodig.

Vanmorgen om vijf uur werd ik wakker met een droom waarin een hulkachtige man die vastgebonden zat op een stoel, zichzelf loswerkte en een kindje, een baby nog, weggreep en meenam. Een teken voor mij dat mijn onderbewuste flink maalt over het zijdelings meekrijgen van de reportage van Alberto Stegeman, die ik geeneens dorst te kijken nadat ik de vooraankondiging had gezien.
Wat is mijn respect voor die man in de afgelopen maanden toegenomen zeg. Klasse!
Ik weet nog dat ik toen – bij die vooraankondiging – dacht:  Daar spreekt (voor verborgen camera) een moeders grootste nachtmerrie. “…en heb je daar ook seks mee gehad? Zacht, toen ze peutertjes waren….”

Rond mijn 15e liep ik rond met zelfmoordplannen. Ik wist toen nog maar tien procent of minder dan dat ik nu weet over ongelukkig zijn, wreedheid,  mishandeling, misbruik, oorlogvoering en vervuiling van onze aarde, maar in zo’n wereld wilde ik niet leven, laat staan kinderen krijgen of grootbrengen.

Op een gegeven moment heb ik een pact met mezelf gesloten omdat ik enig besef van verantwoordelijkheid tegenover mijn schepping had. Dit klinkt waanzinnig hoogdravend maar zo ervaarde ik het wel en zodoende kwam ik zuiver mentaal met mijzelf overeen – ik had al twee hele Krisnamurti boeken gelezen toen – dat ik mogelijkerwijs op persoonlijk vlak nog wat te leren, te beleven en misschien zelfs aan persoonlijk geluk te ervaren had, dus ik moest tot mijn dertigste wachten en zou dan overnieuw mogen beslissen. Maar ik wilde me wel laten steriliseren en ben toen een procedure begonnen die al snel afgekapt werd door het medische circuit: Te Jong Bevonden.

Nu mijn zoon 18 is en behoorlijk zijn eigen draai vind in het leven, ben ik verschrikkelijk blij dat beide keuzes van toen geen onmiddlijk gevolg hebben gehad, maar o wat breekt mijn hart telkens weer als ik hoor of voel of me realiseer wat volwassenen anderen en met name kinderen aan durven of zouden willen doen. Mijn ontzetting is groot en mijn machteloosheid zo mogelijk groter…
Die ene Hulk in kwestie is op dit moment dan wel opgepakt, die in mijn droom loopt nog los rond, net als talloze anderen.

Stop kinderporno abuse – 1 gearresteerd – belangrijke druppels op gloeiende platen.

Advertenties

4 reacties on “Eén Klootzak Opgepakt”

  1. jjvoerman schreef:

    oef!
    soms schrijf je dingen die ik liever niet wil lezen
    mede daarom blijf ik je lezen.

  2. Ik waardeer jouw openhartigheid enorm !


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s