Snoeien in gisteren (7)

Deur 7 Uit: 80 deuren verderGisteravond werd op #blogpraat, een soort chatroom voor bloggers, onder andere dit blog besproken, omdat ik daar zelf om gevraagd had. Er kwamen heel veel goede en bruikbare tips binnen waar ik erg blij mee was. Een aantal waren bij mijzelf ook al de revue gepasseerd, maar dan gefragmenteerd ergens op de To Do list blijven hangen en een aantal waren nieuw voor mij en zeer zinnig.
En net als de * blogpraat van vorige week maandag, ben ik ook nu gelijk aan de slag gegaan, vandaar het andere uiterlijk vandaag.

Tijd om te snoeienDat wat betreft het hier zichtbare gedeelte. Nu hoogste tijd om de stormschade aan te pakken, zowel in- als buitenshuis. De blauwe regen in de tuin is van de muur komen donderen door de harde windvlagen van vorige week. De schaar  kan erin.  Dan de uitdaging om tegelijkertijd het papierwerk aan te pakken wat er binnen ligt en langzamerhand een plan de campagne te gaan maken richting weggooien wat absoluut niet mee mag naar een volgende huisdeur, wat misschien opgeslagen moet worden voor het geval er niet direct woonruimte beschikbaar is en wat echt mee moet naar waarheen dan ook.

Tijd om weer wat te gaan doen dus. Help!

* Blogpraat  is een keer in de week op maandagavond, en een aanrader voor iedereen die regelmatig online stukjes schrijft of wil schrijven, te bereiken via de hashtag  # op Twitter of kijk op de Blogpraat website voor meer informatie.

80 dagen lang een andere deur om open te doen, tegen te trappen, mijn neus tegen te stoten of aan voorbij te gaan. 80 deuren totdat die ene op 1 oktober voor de laatste keer dichtvalt. Met beeld en geluid. Hier begon het: Open Deuren: Limit to your love

Advertenties

2 reacties on “Snoeien in gisteren (7)”

 1. Robert!! schreef:

  Jou 80 deuren idee is werkelijk geniaal. Maar wat gaat er naar 80 deuren nou gebeuren? Ga je dan verhuizen?

 2. Op 1 oktober moet het huis waar ik nu in woon opgeleverd worden inderdaad. Vandaar de combi deuren en schrijven – Het beeld was er trouwens eerst – de foto’s had ik in April al gemaakt als rustgevend & lollig projectje in Turkije.

  En dank voor het compliment #geniaal – erg leuk om te doen.
  Bijzonder variant van stok achter de deur 😉
  Groet en dank voor je respons!!
  Carolien


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s