Carolien’s SchrijfbloQ!

“Ieder mens is uniek en allemaal hebben we een gevoelig hart, hoe we ons ook gepantserd hebben. Onze gevoeligheid en uniek-zijn botsen vaak met verwachtingen vanuit opvoeding, cultuur en maatschappij. De waan van de dag, frustraties en verwarring kunnen ons doen vergeten hoe wonderbaarlijk het leven is, en hoe krachtig en verlangend wij zijn om de teugels meer in eigen handen te kunnen nemen, om lief te hebben, en om aan het roer te kunnen staan van onze eigen levenswegplanning, zowel privé als zakelijk.” Ik hou ervan om te schrijven wat mij raakt en beroert, waar ik zacht en warm van wordt of vurig en hartstochtelijk bewogen.

“Carolien is een regelrechte toverkol waar het gaat om vermenging van persoonlijke, intermenselijke en universele verbanden”, én: “Zij kan het schrijven niet laten.”

Naast bezield coach, docent energiewerk, tantratrainer en stembevrijder in opleiding, is Carolien gepassioneerd vrouw en moeder en een bevlogen schrijfster. En ook al heeft ook zij nog menig draak te verslaan, ze is een geboren ‘Ziener van het Goede’, wat ook doorklinkt in al haar schrijfsels, met of zinder dyslectische speelfouten. In andere ‘SchrijfbloQ’ columnisten vindt zij haar gelijken: Creatief en uitdagend, speels en hartverwarmend.
Altijd nieuwsgierig naar de echtheid áchter de vorm, het wonder in de eenvoud en de magie van het bestaan.

Advertenties


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s